Ιστορία


Η ACTIS από την ίδρυσή της το 1986 μέχρι και το τέλος του 1999, είχε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της DATA GENERAL, αμερικανικής εταιρείας κατασκευής servers, αρχικά main frame και στην συνέχεια ανοιχτής αρχιτεκτονικής. Αντιπροσώπευε τα CLARiiON, αποθηκευτικά συστήματα, τα οποία ξεκίνησαν ως μέρος της DATA GENERAL, αλλά λόγω της μεγάλης τους επιτυχίας έγιναν αυτόνομη εταιρεία. Το σύνολο των εγκατεστημένων Υπολογιστικών Συστημάτων Servers στην Ελλάδα ξεπερνούσε τα 300 συστήματα, εγκατεστημένα σε μεγάλους δημόσιους οργανισμούς, οργανισμούς κοινής ωφελείας, δήμους, βιομηχανίες, εμπορικές επιχειρήσεις, ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, κλπ. Επίσης η ACTIS είχε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της ACUCOBOL, προϊόν της ACUCORP INC, Αμερικάνικης εταιρείας παραγωγής λογισμικού για προγραμματιστές Cobol. Το 1999 μετά την συγχώνευση της αμερικάνικης DATA GENERAL με την EMC, η ACTIS συνέχισε τις συντηρήσεις των μηχανημάτων, ενώ παράλληλα διεύρυνε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Από το 2000 επικεντρώθηκε και εξειδικεύτηκε στην ανερχόμενη ανάγκη της αγοράς για Λύσεις Διαχείρισης Γνώσης, αναλαμβάνοντας έργα μελέτης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης του συστήματος ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και διαχείρισης εγγράφων SAPERION. Παράλληλα ανέλαβε έργα ψηφιοποίησης φυσικού αρχείου για λογαριασμό πελατών, χρησιμοποιώντας ειδικά προγράμματα σάρωσης και τους εξειδικευμένους σαρωτές SCAMAX της γερμανικής εταιρείας INOTEC, τους οποίους αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά, διατηρώντας συμβόλαια ψηφιοποίησης εγγράφων.

Το πελατολόγιο της ACTIS περιλαμβάνει εταιρείες μεταξύ άλλων και των εταιρειών ΕΚΟ-ΕΛΔΑ, Ευρωπαϊκή Πίστη, International Life, BBDO, Adel Saatchi & Saatchi, Jetoil, Schenker, ’κτωρ, Rilken, Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Κηφισίας, ΕΕΔΕ, ΑΤΕ Κάρτα, ΑΤΕ Leasing, Πάντειον Πανεπιστήμιο, Ιατρικό Αθηνών, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Εγνατία Τράπεζα, Praktiker Hellas, Αγροτική Ασφαλιστική, Interattica ταχυμεταφορές, Speedex ταχυμεταφορές.

internet support ©2003 - 2018  emile®